Verbouw & Renovatie

Onderhoud is een met regelmaat terugkerend fenomeen bij alle woningen. Onderhouden, verbouwen en renoveren is dan ook bij veel woningeigenaren een bekend fenomeen. Visser Timmer- en Onderhoudswerken kan u hier uitstekend in bij staan en helpen met de uitwerking van het plan. Ook wanneer er plannen zijn voor het uitbreiden van uw woning kunt u rekenen op een deskundig advies van Visser Timmer- en Onderhoudswerken .

Bij Visser Timmer- en Onderhoudswerken  kunt u rekenen op de juiste aandacht voor het technische en persoonlijke aspect. Verbouwingen en renovaties kunnen voor overlast zorgen waardoor een juiste afstemming belangrijk is. Daarom kunt u rekeningen op aandacht voor uw persoonlijke wensen en goed vakmanschap waardoor de overlast snel weer vergeten is.

Naast onderhoud aan uw woningen realiseert Visser Timmer- en Onderhoudswerken  ook renovaties en onderhoud aan bedrijfspanden.

Buitenleven

Droomt u ook van een mooi prieel waar u op een zwoele zomeravond heerlijk kunt vertoeven?Visser Timmer- en Onderhoudswerken kan uw dromen werkelijkheid laten worden. U bent hier op de juiste plaats voor uw veranda, prieel, overkapping, tuinkast buitenmeubilair en dergelijke. Uw wensen kunnen worden vervaardigd in eiken, douglass, verduurzaamd vuren of welke houtsoort u ook wenst.

Maar ook voor houten speeltoestellen, erfafscheidingen en buitenmeubilair bent u bij Visser Onderhoud- en Timmerwerken aan het juiste adres. Uw wensen worden door ons vertaald naar een praktisch ontwerp waardoor u nog meer kunt ontspannen in uw tuin.

 

Maatwerk

Visser Timmer- en Onderhoudswerken is ook het juiste adres voor maatwerkoplossingen voor eenvoudige en complexe vraagstukken. Met behulp van geavanceerd gereedschap kunnen oplossingen worden vervaardigd waar menig één vastloopt. Hierbij is een breed scala aan oplossingen denkbaar. Hierbij kan worden gedacht aan: inrichting van bedrijfswagens, speeltoestellen ect.

Kortom, Visser Timmer- en Onderhoudswerken gaat niet snel een uitdaging uit de weg.

20160430_100430

Interieur & kasten

Een prettige woon- en/of werkruimte draagt bij aan meer woongenot en comfort in de woning of kantoor. Visser Timmer- en Onderhoudswerken staat u bij in het realiseren van een juiste oplossingen voor een optimaal comfort.Visser Timmer- en Onderhoudswerken kunt u terecht voor allerhande maatwerk voor het interieur. Van inbouwkasten en meubels tot hand gemaakte keukens, kortom wij gaan graag de uitdaging met u aan.

Een herkenbaar en veel voorkomend scenario is het ontbreken voldoende kastruimte in de woning. Visser Timmer- en Onderhoudswerken is gespecialiseerd in het vinden van de juiste oplossing voor elke “verloren ruimte” in uw woning of bedrijfspand. Met de juiste technieken kan op een vakkundige wijze de ruimte efficiënt, geheel naar uw wensen worden ingericht

20160603_212316-1[1] 1228