Over Ons

Inmiddels jaren ervaring

Visser Timmer- en Onderhoudswerken is een jong en dynamisch bedrijf wat zich in de loop der jaren heeft ontwikkelt tot een betrouwbare partner in de bouw. Een jong en gepassioneerd team staat voor u klaar en realiseert op vakkundige wijze uw wensen. Een mooi stukje vakmanschap voor een eerlijke prijs! Dat is waar Visser Timmer- en Onderhoudswerken voor staat. Betrouwbaarheid en duidelijke afspraken staan hoog in het vaandel waarbij er aandacht is voor uw persoonlijke wensen.

Om een goed stuk werk te kunnen maken is het juiste vakmanschap en gereedschap van groot belang. Visser Timmer- en Onderhoudswerken beschikt over een eigen werkplaats met alle faciliteiten om elke klus te klaren. Daarnaast bezit Visser Timmer- en Onderhoudswerken een ruim scala aan vaste partners welke volkomen aansluiten bij het bedrijfsprofiel. Door deze beschikking van partnership in aanvullende disciplines kunt u zorgeloos de potentiele samenwerking aan en bent u verzekert van een goed resultaat.

Een impressie van ons werk

Bekijk projecten
20221217 140844 1 scaled
20220107 145135 scaled
P6120451 scaled
interieur scaled
resultaat verbouwing 2
20211014 141644 scaled

Onze diensten

20220107 145135

Verbouw

Verbouw is een met regelmaat terugkerend fenomeen bij alle woningen. Visser Timmer- en onderhoudswerken staat u graag bij in het onderhouden, verbouwen en renoveren van uw woning.

Meer informatie
interieur

Interieur

Van op maat gemaakte inbouwkasten tot handgemaakte keukens, wij nemen graag de uitdaging aan.

Meer informatie
resultaat verbouwing 2

Nieuwbouw

Samen met u bouwen we uw ideale vrijstaande woning. Een woning bouwen met Visser Timmer- en Onderhoudswerken betekent dat uw wensen centraal staan.

Meer informatie
20181025 093323

Renovatie

Visser Timmer- en Onderhoudswerken biedt professionele renovatiediensten aan. Ons team staat klaar om uw renovatieproject tot een succes te maken met de hoogste kwaliteit, efficiënte uitvoering en nauwe samenwerking. Van keuken tot badkamer en meer.

Meer informatie
P6120451

Buitenleven

Visser Timmer- en Onderhoudswerken is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van veranda’s, overkappingen, en schuren. Samen laten wij uw dromen werkelijkheid worden.

Meer informatie