Buitenleven

Buitenleven

Droomt u ook van een mooie veranda waar u op een zwoele zomeravond heerlijk kunt vertoeven? Visser Timmer- en Onderhoudswerken kan uw dromen werkelijkheid laten worden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van veranda’s, overkappingen, en schuren. Onze producten kunnen worden vervaardigd in eiken, douglass, verduurzaamd vuren of welke houtsoort u ook wenst. Wij werken met u samen om uw wensen te vertalen naar een praktisch en esthetisch ontwerp, zodat u nog meer kunt genieten van uw tuin.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw tuinprojecten, dan bent u bij Visser Onderhoud- en Timmerwerken aan het juiste adres.

Impressie

IMG 20160319 WA0010
20160527 203500 scaled
P6120451 scaled

Ontspannen

Onze veranda’s, overkappingen en schuren zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Of u nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen, of een buitenruimte waar u met uw familie en vrienden kunt samenkomen, wij helpen u om uw droom werkelijkheid te maken. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over onze producten en diensten. Wacht niet langer en maak uw tuin nog mooier met Visser Timmer- en Onderhoudswerken.