Interieur

Kasten

Wij bieden oplossingen voor verschillende uitdagingen op het gebied van opbergruimte en interieurontwerp, zowel voor woningen als voor bedrijfspanden. Wij begrijpen dat elke klant unieke eisen en wensen heeft en we passen daarom onze diensten aan om aan die behoeften te voldoen.

Een van de belangrijkste specialiteiten van Visser Timmer- en Onderhoudswerken is het creƫren van op maat gemaakte kasten. We hebben uitgebreide ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van inbouwkasten, boekenkasten, garderobekasten en andere soorten kasten. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne stijl, Visser Timmer- en Onderhoudswerken kan op maat gemaakte oplossingen leveren die perfect bij uw interieur passen.

Keukens

Naast kastenbouw biedt Visser Timmer- en Onderhoudswerken ook diensten voor het ontwerpen en bouwen van handgemaakte keukens. De keuken is het hart van een huis en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor een functionele en esthetische keuken. Wij werken nauw met u samen om de perfecte keuken te ontwerpen die past bij uw behoeften, stijl en budget.

Keuken Alphen
20221217 140844 1