Winkel verbouwing

Verbouwing opticiën

Bij Visser Timmerwerken hebben we onlangs een prachtige verbouwing gerealiseerd voor een opticien. De opdrachtgever had specifieke wensen en eisen voor de verbouwing van de winkel, die wij met plezier hebben gerealiseerd.

Een belangrijk onderdeel van deze verbouwing was de houten vloer. Deze moest niet alleen duurzaam zijn, maar ook passen bij de stijl van de winkel en zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. We hebben dan ook gekozen voor hoogwaardige materialen en moderne technieken om de perfecte houten vloer te realiseren die aan al deze eisen voldoet.

Bij Visser Timmerwerken vinden we het belangrijk dat het interieur van onze projecten volledig aansluit bij de wensen van onze klant. Voor deze opticien hebben we dan ook het interieur op maat gemaakt, waarbij we rekening hebben gehouden met de beschikbare ruimte en de gewenste uitstraling van de winkel. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en moderne technieken om een warme en uitnodigende sfeer te creëren die perfect past bij de stijl van de opticien.

Kortom, bij Visser Timmerwerken zijn we trots op het feit dat we deze opticien hebben kunnen helpen met het realiseren van een prachtige verbouwing die aan al hun wensen voldoet. We hebben hoogwaardige materialen en moderne technieken gebruikt om een warme en uitnodigende sfeer te creëren die perfect past bij de stijl van de winkel.

Neem contact op

Interieur

20220402 145040 scaled
20220402 145006 scaled
20220402 144918 scaled